ΙΣΤΟΡΙΑ
Η ιστορία μας ξεκινάει το 1971 στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης, όταν ο παππούς Γιώργος και η γυναίκα του, κυρά Μάρθα αποφασίζουν να ανοίξουν ένα κρεοπωλείο διαφορετικό από τα στερεότυπα εκείνης της εποχής.
Στόχος τους, να προσφέρουν αγνά και ποιοτικά κρέατα ενώ παράλληλα να σερβίρουν δικά τους αγαπημένα χειροποίητα πιάτα.
Σουβλάκια και σουτζουκάκια με την υπογραφή του παππού Γιώργου, καθώς και παραδοσιακή ποντιακή πίτα περέκ, από τα χεράκια της κυρά Μάρθας.
Η παράδοση συνεχίστηκε από τον γιο τους Χρήστο και την γυναίκα του, Δέσποινα.
Η ταβέρνα άρχισε να γίνεται όλο και πιο γνωστή, χάρη στην αγάπη και το μεράκι για αγνά και ποιοτικά φαγητά.
Σήμερα, την διαχείριση της παραδοσιακής οικογενειακής ταβέρνας, έχει αναλάβει ο εγγονός Γιώργος.
Συνεχίζει την παράδοση, εξασφαλίζοντας την ίδια ποιότητα, με τα ίδια πατροπαράδοτα πιάτα, χειροποίητα σουβλάκια και σουτζουκάκια, καθώς και την αγαπημένη σε όλους μας, ποντιακή πίτα περέκ.
Σας περιμένουμε όλους, σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον, να απολαύσετε γευστικά πιάτα, με πίστη στην παράδοση.
Στόχος τους, να προσφέρουν αγνά και ποιοτικά κρέατα ενώ παράλληλα να σερβίρουν δικά τους αγαπημένα χειροποίητα πιάτα.
Σουβλάκια και σουτζουκάκια με την υπογραφή του παππού Γιώργου, καθώς και παραδοσιακή ποντιακή πίτα περέκ, από τα χεράκια της κυρά Μάρθας.
Η παράδοση συνεχίστηκε από τον γιο τους Χρήστο και την γυναίκα του, Δέσποινα.
Η ταβέρνα άρχισε να γίνεται όλο και πιο γνωστή, χάρη στην αγάπη και το μεράκι για αγνά και ποιοτικά φαγητά.
Σήμερα, την διαχείριση της παραδοσιακής οικογενειακής ταβέρνας, έχει αναλάβει ο εγγονός Γιώργος.
Συνεχίζει την παράδοση, εξασφαλίζοντας την ίδια ποιότητα, με τα ίδια πατροπαράδοτα πιάτα, χειροποίητα σουβλάκια και σουτζουκάκια, καθώς και την αγαπημένη σε όλους μας, ποντιακή πίτα περέκ.
Σας περιμένουμε όλους, σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον, να απολαύσετε γευστικά πιάτα, με πίστη στην παράδοση.